Building

Наші перемоги

Боротьба за інтелектуальні успіхи

Наприкінці 1-го курсу навчання в супергеройській комп'ютерній академії, деякі з наших супергероїв отримали тривожну звістку з верхівки всесвіту КН. Це ГРАФІК ПЕРЕСКЛАДАНЬ! Заголовок цього тривожного повідомлення може кинути одночасно в холод і жар будь-якого студента. Але не нашу Anonymous Team! І досі, використовуючи всі можливі методи, отримувачі цієї звістки мужньо воюють заради високого рівня інтелектуальних успіхів нашої академії (ну, або 'лем би батьки не забили')

БлекАут війна

Темні сили з іншої галактики захотіли бити по найбільш болючому місці нашої супергеройської комп'ютерної бази і пошкодили джерело живлення наших девайсів і мереж. Але ми не розгубилися і взяли з потаємних запилених сховищ антидоти під назвами: СвічкиВосковіЗвичайні, ПаверБанк, ЛіхтарикКишеньковий, ЗошитШкільний і РучкаКулькова. Хоча це і було на межі нереального, але ми пішли на цей нелегкий крок: вміння чимось себе зайняти без компів! Ха-ха, злодії думали, ми не зможемо, але ми це зробили! Наша Anonymous Team також проробила систему слідкування за блекаут-схемами і були в курсі всіх нападів злодіїв. В результаті, незважаючи на хитрощі ворогів, ми зуміли виконати всі поставлені завдання!

Фестиваль комп'ютерних супергеройських наук 2023

З 6 по 10 лютого 2023 року наша Anonymous Team брала активну участь у міжгалактичному фестивалі комп'ютерних супергеройських наук. Ми охопили такі локації фестивалю, як "Квест", "Майнкрафт", "Робототехніка", "ІТ-теніс" та "Хакатон". Кожен використовував свою суперсилу повною мірою і, в результаті, багато-хто з нас отримали заслужені нагороди. Вручення нагород відбулося в секретній бомбозахисній локації, інформація про яку не розголошується.

Війна безмежності: "Anonymous Team" VS Курсова робота

2 курс застав нас зненацька новиною, яка каменем давила кожного супергероя протягом року. Вісник іншої галактики повідомив про операцію, яку запланували сили зла на кінець року: КУРСОВА РОБОТА. Але ми гідно прийняли цю страшну новину і готувалися старанно увесь час до визначеного терміну (нє, ну, як весь час? Скоріше, почали в останній момент... але то таке). Все ближче до дня Х наша команда активно застосовувала основні сили: виконання усіх завдань в останню мить, боротьба з нічого-не-робленням, маніпулювання своїми основними зброями і девайсами та - головне - знаходження виходу з будь-якої ситуації! І - так - цього важливого дня ми прийшли на базу готові до битви (ну, як готові? мусили)! І то, шо ми не заснули по дорозі і якось навіть живі і здорові дісталися до бази - я вважаю, це вже перемога! Так, ми це зробили!

Збір ресурсів для героїв

11 травня 2023 року по всій супергеройській академії був оголошений збір ресурсів для подальшої великої боротьби героїв нашого всесвіту! Декілька людей з нашої команди активно взяли участь в цьому заході (і зовсім не для того, щоб потусуватися у викладацькій і прогуляти пари). Хочемо відзначити супергеройську здібність Михайла Олага, яка знадобилася нам, щоб вийти сухими із води і пропіарити наш лимонадік з попкорнчиком та, звичайно ж, лотерею! Вкотре спільними зусиллями було здобуто перемогу і зібрано потрібні ресурси!

Битва за чистоту бази

Одного осіннього дня, коли наша команда зібралася на базі для важливих переговорів, ми виявили, що зловмисники підступно забруднили наш екран (дошку). Ми були ошелешені! Проте наш відважний герой - Василь Ткач - який пройшов місяці підготовок на заробітках у галактиці "Чехія", мужньо взяв у руки свою зброю - ганчірку - і декількома помахами рук професійно довів екран до блиску! Ми вважаємо, це перемога!

Спецоперація "ПР1"

В період з 22 січня по 2 лютого 2024 року наша команда брала участь в секретній спецоперації під кодовою назвою "ПР1". Завдання було нелегким і команді довелося застосувати всі свої здібності для того, щоб успішно пройти його. Пліч-о-пліч з нами боролися наші вірні помічники - ПК-шки, ІнтернетРесурси та їхній главарь - ЧатGPT; а також нам, як завжди, стала у пригоді, секретна зброя, силу якої дано знати лише студентам. Її назва - Безсонні Ночі.
Разом ми сміливо і відважно вступили у сутичку з агентами Лінь, Неробство і МеніФіолетовізмом і отримали блискучу перемогу! Спецоперація пройшла успішно!